Zatímco dětem patří adventní kalendáře s čokoládou, pro dospělé je tu alkoholová verze

Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky, ale než se jich dočkáme, je třeba se dobře naladit na sváteční atmosféru. U dětí toho lze snadno docílit s pomocí adventního kalendáře s čokoládami nebo jinými sladkostmi. A co dospělí? Těm patří adventní kalendáře také, ale ty dospělácké. V nich jsou samozřejmě také dobroty, ale ty s alkoholem. Díky nim můžete přežít předvánoční stres a udělat si chvilku pohody, která bude ve znamení degustace.

Alkoholový adventní kalendář může mít řadu podob

Jak vlastně takový adventní kalendář s alkoholem vypadá? Adventní kalendář s alkoholem je moderní varianta tradičního adventního kalendáře, který je určen především pro dospělé milovníky různých druhů alkoholických nápojů. Na rozdíl od klasických adventních kalendářů, které obsahují čokolády nebo malé dárky, se za každým okénkem tohoto kalendáře skrývá vzorek alkoholu.

Tento typ kalendáře je oblíbený zejména během adventního období, kdy si lidé chtějí zpříjemnit čekání na Vánoce každodenní malou ochutnávkou kvalitního nápoje. Alkoholové adventní kalendáře obvykle obsahují různé druhy alkoholických nápojů v malých lahvičkách.

Každý den od 1. prosince až do Štědrého dne můžete otevřít jedno okénko, za kterým najdete nový vzorek alkoholu. Tyto kalendáře jsou rozmanité, co se týče obsahu, a mohou zahrnovat širokou škálu nápojů. Některé kalendáře jsou univerzálnější a obsahují mix různých druhů alkoholu, zatímco jiné se zaměřují pouze na konkrétní typ.

Vyberte adventní kalendář s alkoholem na bestdrink.cz

Kde něco takového pořídit? Nejlepší alkoholové adventní kalendáře pořídíte v e-shopu bestdrink.cz. K dispozici jsou vám zde adventní kalendáře s rumem, s ovocnými pálenkami, s portským, s tatranským čajem, ale i alkoholové mixy a alkohol v tmavé čokoládě. Adventní kalendáře s alkoholem jsou vždy velmi stylově baleny a jsou designově laděny do vánoční tematiky, což z nich dělá také skvělý dárek pro rodinu nebo přátele.

Některé kalendáře mají formu klasických krabiček s jednotlivými okénky, ale některé jsou zpracovány jako malé skříňky nebo krabice, kde jsou lahvičky pečlivě uloženy a postupně otevírány. Neváhejte se inspirovat nabídkou e-shopu a vyberte i pro sebe nebo své blízké adventní kalendář, který je v zimě skvěle zahřeje.