Snažíte se vymyslet originální a parádní dárek pro své blízké? Známe řešení!

Neustálé střídání narozenin, svátků, výročí, Vánoc a dalších příležitostí dokáže pěkně vyčerpat studnici nápadů. Chcete se vyhnout darování tisíckrát omílaných dárků bez nápadu, jako jsou ponožky, lahve s alkoholem nebo knihy? V takovém případě pro vás máme suprový tip. Jaký?

Personalizovaný dárek přesně pro oslavence

Pokud chcete udělat opravdovou radost, zaměřte se na personalizované předměty, které jsou vyrobené přesně na míru konkrétnímu oslavenci. Nemusíte se ničeho obávat – nečeká na vás žádné shánění potřeb, vyrábění, a dokonce ani kdovíjak vysoké výdaje. Parádní dar vytvoříte během pár kliknutí myši na internetu. Navíc vás to bude stát pár stovek korun. Typickým příkladem jsou hrnky s nápisem.

Tento zdánlivě nenápadný nápad poskytuje opravdu pestrou škálu možností. Máte doma ratolest na prvním stupni? Pak jí vytvořte hrníček s logem nebo obrázkem oblíbené pohádkové postavy. Na druhém stupni? Pak se spolehněte spíše na motiv se streamerem. Vaše drahá polovička zase ocení vtipně zamilovaný design, maminka nápis „nejlepší mamka na světě“, kolegové vtipné motto vztahující se k práci. V tomto ohledu se fantazii meze nekladou.

Jak vytvořit hrníček na míru?

Hrníčky s nápisem získáte velmi snadno. Stačí si otevřít webové stránky specializovaného e-shopu Moje-triko. Tam si zvolíte některý z mnoha druhů i provedení hrníčků (od klasických plecháčků přes běžné keramické hrnky až po varianty s uchem ve tvaru srdce). Po jeho rozkliknutí uvidíte velké žluté tlačítko „Začít designovat“. Poté stačí jen nahrát kýženou fotografii/obrázek, případně vložit vlastní nápis. Ihned uvidíte, jak bude výsledný produkt vypadat. Ve finále ho objednáte a za pár pracovních dní si ho vyzvednete na uvedené adrese. Poté stačí už jen udělat radost.